Loin tämän mukavan osoitteen vuoksi. Vuodatus, kuulostaa jotenkin liian kivalta. Ja toinen syy tälle oli tietenkin se, että toinen blogini ei suostunut aukeamaan. Ilmeisesti palvelu kaatunut hetkeksi, kun ei foorumipalvelutkaan toimi normaaliin tapaan. Tänne siis. Onhan minulla aina nuo GreatestJournal ja Live, mutta ei ole sellainen olo, että haluaisi niihin kirjoittaa.

Harmittaa, että jaksan vieläkin ärsyyntyä ihmisistä, jotka sanovat etteivät osaa mitään, mutta heti tilaisuuden tullen näyttävät osaavansa homman paremmin kuin hyvin. Esimerkiksi vaikka kirjoitukset. Rasittavaa aina kuunnella ihmisten sanomisia siitä, etteivät osanneet mitään ja saavat varmaan aivan kamalan huonon numeron, mutta sitten tuloksien tullessa paljastuukin, että sieltähän tulla tupsahti e tai l. Tällaisia ihmisiä on paljon. Liikaa. Syö hermoja.

Aika huvittavaa. Tein tämän blogin varta vasten siksi, että minulla oli jokin elämää suurempi asia, josta oli pakko päästä valittamaan, mutta nyt en enää muista sitä. Ei olisi pitänyt alkaa jauhaa mitään muuta, vaan mennä heti suoraan asiaan. Tältäkin muistin menetykseltä olisi ehkä onnistuttu välttymään.